ONLINE REZERVOVAŤ
Image

PostCovidová dovolenka v srdci Tatier

Už rok bojujeme každý sám sa seba s pandémiou, ktorú sme tu ešte nezažili. Je to veľmi ťažké a komplikované obdobie pre každého z nás. Či už z pohľadu rodiny, a blízkych, alebo z pohľadu nášho zdravia a sociálneho života. Zmenila sa doba, zmenili sme sa my a zmenili sa pravidlá žitia ako takého. Zmenili sa pracovné a rodinné podmienky. Už všetci potrebujeme zabudnúť a nájsť ten potrebný pokoj. Jedinečná Tatranská klíma je jedna za najpriaznivejších prostredí pre všetkých ľudí, ktorí prekonali COVID-19. Niekto to “prechodil” a ani nevedel, niekto mal slabší či stredný priebeh a niekoho to zlomilo veľmi a agresívne. Z nášho pohľadu je momentálne dôležité, aby každý človek po akomkoľvek menej komplikovanom či komplikovanom ochorení mal rekonvalescenciu, ktorá mu pomôže fungovať v ďalšom živote. Aby si oddýchol a načerpal silu na vrátene sa čím skôr do svojho bežného života. Preto sme si pre vás pripravili túto dovolenku spojenú s relaxom a zdravím v našom nádhernom rezorte. 

Tatranská klíma a prostredie

Je balzam pre všetkých hostí, ktorí majú pľúcne problémy. Bežné a úplne zdravé dýchanie momentálne nie je pre každého normálnou súčasťou života. Existujú rôzne príčiny prečo hostia navštevujú a potrebujú tatranskú klímu, či už máte alergie, rôzne pľúcne ochorenie, astmu a v neposlednom rade momentálne postcovidový syndróm. Tatranská klíma, poloha nášho rezortu a nadmorská výška tvoria súzvuk troch dôležitých aspektov pre správnu klimatoterapiu. Tatranská klíma pôsobí nielen na telo ale aj dušu človeka. Správny odpočinok v tomto prostredí je pre zdravie dôležité.

Ponúkame vám ozdravovanie pomocou infrasauny v našom wellness centre. Posilnite si tým imunitný systém. Infra sauna vám pomôže pri vašej momentálnej únave a slabosti. Tým, že infrasauna rozširuje cievy tak pomáha pri úľave a liečení svalov, čím teraz trpí veľa ľudí po prekonaní COVID-19. Účinky hypertemickej terapie zmierňuje únavu a stres v tomto ťažkom období. Stačí stráviť len niekoľko minút v príjemnom teple infrasauny a jej účinky vám odstránia pocit nervového a svalového napätia. Budete naplnení fyzickou a duševnou silou. Infrasauna urýchľuje liečebný proces organizmu aj po ochorení COVID-19.

Najdôležitejšie účinky Infrasauny: 1.Detoxikácia, 2. Relaxácia, 3. Úľava od bolesti, 4. Prevencia a liečba zápalov, 5. Prečistenie organizmu

Pre váš pomaličky nástup do reálneho života vám vieme pomôcť aj našim fitness centrom, kde sa postupne budete v malých dávkach namáhať, aby sa vaša únava či zadýchavanie dostala do normálu. V neposlednom rade vás čaká množstvo relaxačných masáží, ktoré si môžete objednať podľa konzultácie s fyzioterapeutom. 

Postcovidový syndróm 

Väčšina ľudí po prekonaní tohto ochorenia sa sťažuje na niekoľko syndrómov, čo im bráni vrátiť sa plnohodnotne do normálneho života. Patria tam najmä zvýšenej celkovej únavy, problémy s dýchaním, bolestí kĺbov a svalov a neutíchajúce bolesti na hrudníku. 

Náš rezort ponúka

U nás nájdete plnohodnotné a komfortné ubytovanie v stovke nádherných apartmánov pre celú rodinu. Apartmány sú kompletne vybavené. Majú svoje vlastné terasy alebo balkóny, kde si klímu vychutnáte dostatočne po celý deň. K dispozícií máme rôzne kulinárske zážitky prostredníctvom našich niekoľkých reštaurácií priamo v rezorte. U nás sa budete cítiť ako doma no obklopovať vás bude tá pravá tatranská príroda a jej klíma s excelentnými účinkami. V blízkosti nás nájdete miesta pre ľahšie prechádzky či stredne ťažké túry na pomalé zaťažovanie svojho organizmu. Hneď po uvoľnení opatrení skúste nasadiť zdravý životný štýl a vyberte si práve nás . Nebudete ľutovať. Sme jedinečný rezort v srdci Tatier. 

Vaše zdravie je teraz na prvom mieste!