ONLINE REZERVOVAŤ
Image

Bezpečná dovolenka v srdci Vysokých Tatier

Rozmýšľate v tejto aktuálnej dobe, či ísť na dovolenku po Slovensku alebo nie?
Asi všetci v tomto čase uvažujeme, čo je najlepšie pre nás a pre našu rodinu. Či vybrať sa niekde len na pár hodín mimo mesta, či dediny a prežiť ten čas na čerstvom vzduchu. Alebo sa naopak vybrať a „vypadnúť“ z hluku veľkomesta či dedinského prostredia do hôr a nadýchať sa tatranského vzduchu na pár dní. Nikto z nás nevie tú správnu odpoveď, no vieme že relax a oddych je pre každého z nás základ zdravia.


 

Momentálne žijeme v dobe uponáhľanej, pár dni „úplného vypnutia“ a relaxu, nám nabije veľa energie a načerpáme veľa síl. Toto sme vždy realizovali počas roka víkendovým pobytom niekde v Tatrách na hoteli v apartmáne vo dvojici alebo s celou rodinou. Avšak dnešná situácia sa obrátila proti nám a bojíme sa doslova niekedy vyjsť z domu. Preto zrelaxovať a oddychnúť si momentálne je trošku komplikovanejšie, ako po minulé roky.

V našom 4-hviezdičkovom rezorte nájdete kompletnosť služieb, ktoré potrebujete pre vašu bezpečnú dovolenku na Slovensku. Pripravili sme veľmi veľa bezpečnostných opatrení a držíme sa pravidiel, aby sme vám dopriali bezpečnú dovolenku u nás. Dezinfikujeme všetky priestory hotela, nie len bežnými prostriedkami ale aj germicídnym žiaričom. Raňajky si môžete dopriať v bezpečí osamote, avšak bez prípravy priamo vo vašom apartmáne, ktoré vám pripravia naši kuchári z dvoch špičkových kuchýň z rezortu. Raňajkové balíčky sú pre vás pripravené každé ráno čerstvé. Ku komfortu pobytu u nás máte skvelý kuchynský kút s plným vybavením a jedálenskou časťou. Naše plnohodnotné apartmány vám doprajú naozaj pocit domova v tatranskom prostredí. Nájdite svoj druhý domov práve u nás. V našom rezorte nájdete skvelé wellness a fitness centrum, kde dokážete zrelaxovať naplno. Špecialita u nás je vonkajší vyhrievaný exteriérový bazén, ktorý je k dispozícií celoročne.

kuchynsky kút v apartmáne   

Počas dňa si môžete dopriať nádhernú turistiku priamo v Starom Smokovci alebo jeho okolí. Už len samotná prechádzka na Hrebienok, tam aj späť je zážitkom a relaxom pre celú rodinu. Pre náročnejších je možné si dopriať turistiku na Sliezsky dom cez Hrebienok a späť. Priamo na Slavkovský štít sa viete dostať zo Starého Smokovca a dopriať si krásny výstup do hôr. V prípade, ak máte chuť na trošku romantiky, tak prejsť sa k vodopádom Studeného potoka je skvelý nápad. V blízkosti nájdete zaujímavú galériu Tricklandia, kde triky okúzlia váš rozum a myseľ. Je to lákadlo nie len pre deti, ale aj pre rodičov. Ako naši hostia máte automaticky zľavu zo vstupného. V našom rezorte a jeho okolí sa nudiť určite nebudete, a načerpáte kopec síl. Viac možností ako tráviť čas v rezorte a jeho okolí nájdete priamo na našej stránke.

spoločný priestor v apartmáne

Verím, že sme vás aspoň trošku upokojili a presvedčili, že dovolenka u nás nie je riziko ale relax.

Sme tou správnou voľbou pre vašu bezpečnú dovolenku!